Teléfono
Email
Vinacaste

Nuestras Noticias

Manténgase informado de las últimas novedades

Grupo Castejón colabora en la III Cursa de Muntanya "El vol del Puig"

Grupo Castejón colabora en la III Cursa de Muntanya "El vol del Puig"
Lunes, 10 de diciembre de 2018

El passat diumenge 2 de desembre va tenir lloc a Vinaròs la III Cursa de Muntanya "El vol del Puig", amb una participació de 134 esportistes que van poder gaudir d'un magnífic dia, sense incidents destacables, d'un recorregut espectacular i exigent per l'entorn de l'ermita i d'un gran ambient esportiu. A més, tots els esportistes i acompanyants van poder gaudir d'un gran avituallament a l'arribada.

Els guanyadors absoluts van ser: • Categoria masculina: Emilio Sospedra • Categoria femenina: Andrea Cabré Carceller

Enhorabona a tots els valents participants per acceptar el repte i també destacar la important i necessària tasca dels voluntaris de les entitats esportives locals, Policia Local, Brigada de Serveis i personal del CME. Menció especial: Carlos Forner.

Finalment agrair al nostres patrocinadors principals de la Campanya Esportiva 2018: DICOCAR, DECATHLON VINARÒS, GRUPO GIL COMES i GRUPO CASTEJÓN.

També als nostres col·laboradors: FAMILY CASH, GROS MERCAT, MERCAT DE VINARÒS, PANADERIA ALFREDO CANO, NOVA NUTRICIÓ, BASE MOLINER BERNAT, DJ SPORTS, JAQUES ESPORTS, MAIKBIKE i JUAN BORDES.

Gràcies a tots i us esperem en l'edició 2019!!

  Contacto

  La finalidad y uso previsto tanto de los datos en sí mismos como de su tratamiento, es prestarle el servicio solicitado o entregarle el producto adquirido. A continuación, podrá aceptar las finalidades que crea convenientes marcando su casilla correspondiente y clicando en el botón ACEPTAR, tenga en cuenta que algunas finalidades pueden ser necesarias para poderle prestar el servicio, en el caso de NO marcar dichas casillas, no se podrá prestar/entregar el servicio/producto asociado.

  Enviando

  (*) Campos obligatorios
  (**) Política de privacidad
  Al hacer click en "Enviar" acepto las Condiciones legales y Política de privacidad

  Últimas noticias